"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Ametivande andnud Kaja Kallase juhitav valitsus alustab tööd (0)
26. jaanuar 2021
Mats Õun

Peaminister Kaja Kallase juhitav valitsus astus teisipäeval riigikogu ees ametivande andmisega ametisse.

Vaata galeriid (55)

Riigikogu istungil andis Kallas suulise ametivande ning seejärel kirjutasid vande tekstile alla teised valitsuse liikmed, edastas valitsuse pressiesindaja. Digitaalselt allkirjastas vande teksti majandus- ja taristuminister Taavi Aas, kes viibib COVID-19 haige lähikontaktsena eneseisolatsioonis.

Lisaks peaministrile kuuluvad uue valitsuse koosseisu ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt, haridus- ja teadusminister Liina Kersna, justiitsminister Maris Lauri, kaitseminister Kalle Laanet, keskkonnaminister Tõnis Mölder, kultuuriminister Anneli Ott, maaeluminister Urmas Kruuse, majandus- ja taristuminister Taavi Aas, rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus, riigihalduse minister Jaak Aab, siseminister Kristian Jaani, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo, tervise- ja tööminister Tanel Kiik ning välisminister Eva-Maria Liimets.

Uus valitsus koguneb esimest korda teisipäeval kell 14 algaval kabinetinõupidamisel, et arutada koroonaviiruse levikuga seotud küsimusi. Esimese istungi peab valitsus neljapäeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.