"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
IMF: uus koroonalaine aeglustab euroala majanduse taastumist (1)
26. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Uus koroonanakkuse laine Euroopas on peatanud euroala majanduse taastumise, teatas Rahvusvaheline Valuutafond (IMF).

Viimaste prognooside põhjal peaks euroala sisemajanduse kogutoodang (SKT) suurenema sel aastal 4,2 protsenti, mida on protsendi võrra vähem kui oktoobris loodetud, seisab IMF-i maailmamajanduse väljavaadetes, vahendas BNS AFP-d.

Koroona tõttu kannatavad nii Saksa, Prantsuse, Itaalia kui Hispaania majandus. IMF-i prognoosi põhjal jätkub 2020. aasta lõpu majandustegevuse raugemine ka 2021. aasta alguses, kuna viiruse levik on tinginud uued piirangud.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nentija
26. jaan. 2021 17:48
https://www.vedomosti.ru/lifestyle/articles/2020/03/26/826379-film-zarazhenie Kuidas 2011. aasta film ennustas paljugi ette.