"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines annab tasuta veebikontserdi bariton Tõnis Sarap (0)
26. jaanuar 2021
Kristiine LOV

Kolmapäeval, 27. jaanuaril algusega algusega kell 13.00 korraldab Kristiine linnaosavalitsus oma Facebooki lehel live-ülekande formaadis tasuta veebikontserti, kus sel korral esineb noor talent, muusik ja laulja bariton Tõnis Sarap.

Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul on praegu riiklike piirangute olukorras linnaosavalitsus kolinud oma traditsioonilised igakuised kultuuriüritused veebiformaati. „Samas on huvi kultuuriürituste ja väga hea muusika vastu elanike poolt jätkuvalt suur, mistõttu jätkame kontsertidega veebiformaadis. Loodame, et see laiendab auditooriumi ja jõuab paljude linnaosa elanikeni, hea muusika toob meile kõigile juurde külma jaanuarikuusse häid emotsioone,“ sõnas Riibe.

Homsel kontserdil esineb noor andekas muusik ja laulja, bariton Tõnis Sarap. Sarap on Tallinna muusikakeskkoolis lõpetanud viiuliõpingud ja jätkab laulu kõrval Hirvo Surva käe all dirigeerimisõppes. Tänu perele on ta muusikaga üles kasvanud ja alustas klaveri- ja viiuliõpinguid juba lasteaias.

“Tõnis Sarapi repertuaaris on nii klassikalised lood kui ka legendaarsed Georg Otsa pärandi kuuluvad ja kõigile eestimaalaste hästi tuntud palad. Olen kindel, et igaüks leiab homsel kontserdil endale midagi südamelähedast,” lisas linnaosavanem.

Kontserdi live-ülekanne saab vaadata Kristiine linnaosa valitsuse Facebooki lehel: https://www.facebook.com/kristiine.linnaosavalitsus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.