"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn toetab Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirikut 19 852 euroga (1)
26. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Tallinna linnavõim eraldab linnavalitsuse reservfondist 19 852 eurot Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirikule mullu novembris toimunud rahvusvahelise konverentsi "Eesti Õigeusu Kirik. 100 aastat autonoomiat" ettekannete kogumiku trükikuludeks.

30. detsembril pöördus Tallinna linnapea poole Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku metropoliit Eugeni palvega toetada eelmisel aastal toimunud rahvusvahelise ajaloolisteoloogilise konverentsi “Eesti Õigeusu Kirik. 100 aastat autonoomiat” ettekannete kogumiku väljaandmist. Konverents oli pühendatud Eesti Õigeusu Kirikule autonoomia andmise 100. aastapäevale.

Raamat tuleb ligi 700-leheküljeline, eestikeelse tõlkega ning selle kirjastamise kulud kokku on ligi 39 000 eurot. 1000 eksemplari trükikuludeks on 19 852 eurot. Tallinna linna toetust vajatakse kogumiku trükikulude katteks.

Tallinna linnavalitsus on ka varasemalt Tallinnas tegutsevaid kirikuid ja kogudusi toetanud, viimati toetati eelmise aasta lõpus Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Tallinna Toompea Kaarli Koguduses teeninud vaimulike jutluste raamatu väljaandmist.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

usutehnik
26. jaan. 2021 16:57
https://zen.yandex.ru/media/simonov/chto-jdet-musulman-narushaiuscih-zaprety-islama-prazdnuia-hristianskie-prazdniki-5ff5cd3ed1a90641ca67c5dc