"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõlvart piirangute leevendamisega ei kiirustaks (0)
27. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ei kiirustaks praeguses olukorras piirangute leevendamisega.

Kõlvarti sõnul oleks vaja rääkida piirangute sisust. “Kas restoran töötab kella 19-ni või kella 21-ni ei oma nii suurt mõju, kui see, mida teevad need asutused, kus tekib rohkem kontakte,” ütles Kõlvart. 

Tema sõnul pole praeguses olukorras mõeldav, et saaks lubada massüritusi, mis toimuksid ruumides. “Hetkel on lootus, et olukord stabiliseerub, kuid seni on see veel vaid lootust ja olukord on jätkuvalt raske,” ütles Kõlvart. 

“Minu lähenemine on teada – pigem on hea veidi oodata, kui pärast rakendada veelgi karmimid piirangikd,” ütles Kõlvart. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.