"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Riigikohus mõistis päästeametniku tapnud mehe pikaks ajaks vangi (0)
27. jaanuar 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

52-aastasel Sulev Kallavusel tekkis 34-aastase Jaan Paluga 2018. aasta 8. detsembri öösel Kuressaare kesklinnas Royal Gentlemen’s Clubi juures klubi akna lõhkumise pärast sõnavahetus. Tüli käigus pussitas Palu Kallavust neli korda, mistõttu too suri.

Riigikohus mõistis eile pika vangistuse mehele, kes tappis 2018. aasta detsembris Kuressaare kesklinnas päästeametniku, vahendas BNS. 

Riigikohus tühistas Tallinna ringkonnakohtu otsuse osas, millega Jaan Palule Pärnu maakohtus mõistetud 15-aastast vanglakaristust vähendati kahe aasta võrra. Riigikohus tegi uue otsuse ja jõustas maakohtus Palule mõistetud 15-aastase vangistuse. 

Kohus mõistis Jaan Palu süüdi tapmises, raskete kehavigastuste tekitamises ning narkoaine ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Süüdistuse järgi tekkis 52-aastasel Sulev Kallavusel 34-aastase Jaan Paluga 2018. aasta 8. detsembri öösel Kuressaare kesklinnas Royal Gentlemen’s Clubi juures klubi akna lõhkumise pärast sõnavahetus. Tüli käigus pussitas Palu Kallavust neli korda, mistõttu too suri.

Politsei võttis Palu kinni samal hommikul ning prokuröri taotlusel ja kohtu loal ta vahistati.

Lisaks sai Palu süüdistuse veel mitmes kergemas kuriteos.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.