"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tartus puhkes üliõpilaselamus väike tulekahju (0)
27. jaanuar 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Päästjad selgitasid, et süttinud oli pliidile unustatud toit ja sellest omakorda sein ja aurukubu. Elanik sai põlengule piiri peale enne päästjate saabumist.

Tartus puhkes ööl vastu tänast üliõpilaselamus väike tulekahju, mille elanik suutis ise enne päästjate saabumist kustutada, vahendas BNS. 

43 minutit pärast südaööd andis automaatne tulekahjusignalisatsioon märku tulekahjust Tartus Narva maanteel asuvas üliõpilaselamus. Päästjad selgitasid, et süttinud oli pliidile unustatud toit ja sellest omakorda sein ja aurukubu. Elanik sai põlengule piiri peale enne päästjate saabumist, teatas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjad manitsesid noormeest, et toiduvalmistamise ajal ei tohi hakata tegelema muude asjadega. Toidust pliidile unustamisest võib alguse saada ulatuslike tagajärgedega ja inimohvritega tulekahju. Päästjad saavad aasta jooksul korduvalt väljakutseid Tartu ühiselamutesse, kus tulekahju ohu tekitavad toidu valmima unustavad elanikud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.