"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
VAATA OTSE KELL 12! Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil tutvustatakse linlaste rahulolu uuringut ja koroonatõrje meetmeid (0)
27. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil osalevad linnapea Mihhail Kõlvart, abilinnapea Betina Beškina, linna strateegiakeskuse sotsioloog Anu Rentel ning Terviseameti epideemiatõrje osakonna nõunik Irina Dontšenko. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.