"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Endised ministrid naasid Tallinna linnavolikokku (0)
28. jaanuar 2021
Mats Õun

Tallinna linna valimiskomisjon tegi jaanuaris isiklikke sooviavaldusi arvestades mitmeid muudatusi linnavolikogu koosseisus.

Valimiskomisjon taastas 16. jaanuarist Jaan Männiku ning 27. jaanuarist Raivo Aegi ja Riina Solmani volitused linnavolikogu liikmena. Männiku asendusliige oli Anton Stalnuhhin, Aegi asendusliige Olle Koop ja Solmani asendusliige Kaido Kukk. Asendusliikmete volitused linnavolikogu liikmetena on lõppenud.

Seoses Keit Pentus-Rosimannuse asumisega ministriks peatati tema linnavolikogu liikme volitused Vabariigi Valitsuse liikme volituste täitmise ajaks. Pentus-Rosimannuse asendusliikmeks määrati Eeve Kivi.

Ühtlasi pikendas valimiskomisjon Eerik-Niiles Krossi, Marika Tuus-Lauli ja Marek Jürgensoni volituste peatumist linnavolikogu liikmena. Nende asemel jätkavad asendusliikmetena Eero Merilind, Irina Embrich ja Inga Rumjantseva.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.