"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KONSTANTIN: toitlustuses on keeruline (0)
28. jaanuar 2021

"Töötan toitlustus valdkonnas ja pean kurbusega mainima, et kriisi ajal on kõvasti tunda, kuida klientide arv on vähenenud. Kuidagi saame hakkama, müüme kaasa, aga see on pigem välja elamine," sõnas Konstantin. 

Kui toitlustuse keeruline olukord väljaarvata on Konstantin Tallinna eluga täitsa rahul. “Arvan, et vaevalt tahaksin kuskil mujal (välismaal) elada,” sõnas Konstantin. 

Eraldi tõi Konstantin välja tasuta transpordi, millega jõuab igale poole kiiresti ja mugavalt. “Elan ka vaikses linnaosas, nii et olen ka sellega väga rahul. Kodu lähedal on roheline park, seal me tavaliselt jalutame perega,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.