"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn jagab tasuta graniitkillustikku (0)
28. jaanuar 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

"Kui sügisel seda teenust esmakordselt pakkusime, polnud elanike huvi mõistagi üleliia suur, ent nüüd on vajadus ja soovijate arv märgatavalt kasvanud," märkis Põhja-Tallinna linnaosavanem Peeter Järvelaid.

Põhja-Tallinna korteriühistud ja eramaja omanikud saavad 6. veebruarini esitada taotlusi graniitkillustiku saamiseks. Ühe aadressi kohta saab tasuta kaks kotti sõelmeid. Tänasest on alustatud ka varasemalt registreerunutele graniitkillustiku kojuveoga, teenusepakkuja võtab ise ühendust soovijatega ja korraldab kohaleveo ning üleandmise.  

“Külmakraadide tulekuga on libeduse tõrje muutunud päev-päevalt aktuaalsemaks. Kui sügisel seda teenust esmakordselt pakkusime, polnud elanike huvi mõistagi üleliia suur, ent nüüd on vajadus ja soovijate arv märgatavalt kasvanud,” märkis Järvelaid. 

Põhja-Tallinna valitsus jagab graniitkillustikku lähtuvalt Tallinna linna heakorraeeskirjajärgse kohustusega kinnistuomanikele – tagada kinnistutega piirnevatel ja kinnistutel asuvatel kõnniteedel- puhastusaladel lume- ja libedusetõrjetööde teostamine. 

Linnaosa korteriühistutel ja eramajade omanikel on võimalus saada ühe aadressi kohta tasuta kaks 25 kg graniitkillustiku kotti. 

Link registreerimislehele asub siin

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.