"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Täna õhtul Kanal 11-s Neeme Raud "Siin Tallinnast": Kas Tallinna tunnustamine lastesõbraliku linnana on põhjendatud? (0)
28. jaanuar 2021

Kanal 11 saates "Siin Tallinn" algusega täna kell 21.30 uurib saatejuht Neeme Raud kolmelt lapsevanemalt - abilinnapea Vadim Belobrovtsevilt, poliitikult Yoko Alenderilt ja ettevõtjalt Pärtel Peeter Perelt, kui lastesõbralik linn on Tallinn. 

Samuti tuleb saates juttu kaasava eelarve lastele ja noortele suunatud tegevustest. Kaasava eelarve hääletusele jõudnud 99-st ideest olid 38 esitatud just valdkonnas noored-ja lapsed ning sport. Noori oli nii ideede esitajate kui ideede autorite hulgas.

Stuudios on Talllinna noored: Natalja Batassova ja Alex Russõi MTÜ Noorteklubi Active-st, mobiilne noorsootöötaja Imre Kuller ja Kultuuri- ja spordiameti juhataja asetäitja Aivo Normak. 

Saate “Siin Tallinn” lõpetab arutelu teemal, mis on sotsiaalne kunst. Stuudios on kunstnik Flo Kasearu ja juttu tuleb tema näitusest ” Elust välja lõigatud”.

 


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.