"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haaberstis viidi ära 175 kuupmeetrit vanu jõulukuuski (0)
29. jaanuar 2021

"Sel aastal avasime linnaosas kuus kogumispunkti, kuhu elanikud said tuua oma vanad jõulupuud, mis linnaosavalitsuse koostööpartneri abiga muudetakse roheliseks energiaks," rääkis Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi.

Haabersti linnaosas koguti kokku ning viidi ära 175 kuupmeetrit vanu jõulukuuski. Vanadest jõulupuudest toodetakse Utilitase koostootmisjaamades rohelist energiat, mis teeb soojaks ja valgustab tallinlaste kodusid.

Hanimägi sõnas, et üha enam seatakse nii Tallinna linnas kui riigis tervikuna sihte rohelise energia suunas, sooviga oluliselt muuta jalajälge, mida me oma tegevusega keskkonda jätame. “Ka Haabersti linnaosa valitsus annab oma panuse nende ühiste eesmärkide elluviimisel,” ütles linnaosavanem.

“Sel aastal avasime linnaosas kuus kogumispunkti, kuhu elanikud said tuua oma vanad jõulupuud, mis linnaosavalitsuse koostööpartneri abiga muudetakse roheliseks energiaks,” rääkis Hanimägi ning lisas, et tänased sihid roheenergia suunas peavad muutuma tulevikus standardiks.

“Keskkond on meie kõigi ühine vara ja väikestest keskkonda parandavatest tegudest moodustub ühine suurem tulemus. Seetõttu tänan kõiki elanikke, kes seda võimalust aktiivselt kasutasid ja oma vanad jõulupuud ettenähtud tähtajaks kogumispunktidesse tõid,” lõpetas linnaosavanem.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.