"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE KELL 12: Tallinn kandideerib UNESCO loovlinnade võrgustiku muusikalinnaks (0)
29. jaanuar 2021
Rene Jakobson

Täna kell 12.00 toimub Tallinna esitluskeskuses pressikonverents, kus tutvustatakse Tallinna plaani kandideerida UNESCO loovlinnade võrgustiku muusikalinnaks, kuulutatakse välja pealinna õpilaste muusikakonkurss "Tallinna talent" ning esitletakse Eesti Konjunktuuriinstituudi 2020. aasta lõpus valminud uuringut "Tallinna muusikavaldkonna kaardistus".

Pressikonverentsil osalevad linnapea Mihhail Kõlvart, UNESCO muusikalinna projektijuht Ragnar Siil, Tallinna Filharmoonia kunstiline juht Tõnu Kaljuste ning Eesti Konjunktuuriinstituudi sotsioloog Lia Lepane.

 

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.