"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lumelisa ja tuisk muudavad teeolud öösel keerulisemaks (0)
31. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Liiklusjuhtimiskeskuse teatel sajab õhtul ja öösel lund ning tuiskab. Eeloleval nädalal on oodata läbivaid külmakraade ja lumelisa.

Pärastlõunal on põhi- ja tugimaanteed soolamärjad või soolalumesegused. Väiksemad teed on lumised. Mitmel pool Eestis sajab lund. Õhutemperatuur püsib miinuspoolel, rannikul aga nullkraadi ümbruses ja esineb jäiteoht.

Täna õhtul ja öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Paljudes piirkondades üle Eesti sajab lund ja paiguti tuiskab. Kõige rohkem on oodata lumesadu Põhja-Eestis, Lõuna-Eestis ja saartel. Õhu- ja teetemperatuurid on miinuspoolel, kuid rannikualadel nullkraadi piires ning libeduse oht on suur.

Esmaspäeval tõmbub madalrõhkkond Eestist kaugemale ja selle lõunaservas on nii selgemat taevast kui ka madalaid pilvi, millest mitmel pool lund pudeneb. Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub läänekaaretuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Külma on 4-9 kraadi, paiguti võib termomeetrinäit kuni 12 miinuskraadini langeda. Rannikul on õhutemperatuur kohati 0 kuni -2 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, kuid õhtuks jääb sadu harvemaks. Puhub läänekaaretuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.