"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti Kontsert avab esmaspäevast taas Tallinna kontserdisaalid (0)
01. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Eesti Kontsert avab jõuludest kehtinud piirangute järel esmasäevast taas Tallinna kontserdisaalid.

Teisipäeval on Estonia kontserdisaalis pianist Johan Randvere sooloõhtu. Sarja “i nagu interpreet” klaveriõhtu kava on saanud inspiratsiooni kolme pianisti Svjatoslav Richteri, Arturo Benedetti Michelangeli ja Mihhail Pletnjovi mängust.

Kolmapäeval esineb Estonia kontserdisaalis Soome tšellovirtuoos Marko Ylönen, kelle kontsert “Üksnes Bach” pidanuks algselt toimuma tänavu ära jäänud MustonenFesti raames. Ylönen on olnud Tapiola Sinfonietta tšellorühma kontsertmeister ja Soome Raadio sümfooniaorkestri soolotšellist. Alates 2000. aastast töötab Ylönen Sibeliuse Akadeemia tšello- ja kammermuusika professorina. Ylönen mängib Veneetsia meistri Matteo Goffrilleri tšellol (1721), kavas on Bachi tšellosüidid nr. 1 G-duur, 3 C-duur ja 6 D-duur.

Neljapäeval astuvad Kadrioru lossis publiku ette telekonkursi “Klassikatähed” viimasel hooajal osalenud – võitja, pianist Tähe-Lee Liiv ja saksofonist Karl Tipp, kaastegev on Lea Valiulina (klaver). Kontserdisari “Klassikatähed” jõuab sel kevadhooajal kõikale üle Eesti. ‘Liiv, Tipp ja Valiulina taasavavad oma esinemisega ka kontserttegevuse Ida-Virumaal, kui 20. veebruaril astutakse üles Mäetaguse mõisas.

Kõigi veebruari kontsertidega Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis saab tutvuda aadressil www.eestikontsert.ee.

Eesti Kontsert järgib kontserdipaikades kõiki tervisenõudeid ning tagab publiku piisava hajutatuse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.