"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
JUUSE: Väliskülalised kiidavad meie linna puhtust (1)
01. veebruar 2021
Albert Truuväärt

"Mulle endale lund lükata meeldib, maakodus on see lausa paraja trenni eest," rääkis psühholoog ja koolitaja Marika Juuse, et lume lükkamine on meeldiv tegevus. 

“Tallinna tänavate ja teede puhtust on kiitnud paljud väliskülalised. Eriti tunnustavad nad pealinna praktikat libeduse tõrjel, seda eelkõige keskkonnasõbralike graniitsõelmete kasutamise eest,” rääkis Juuse, et seda suunda on märgatud. “Kõnniteid võiks samas puhastada ka tsentraliseeritud korras omavalitsuse kaudu, kes kirjutaksid ühistuile välja teenustasusid. Teenuse kvaliteet saaks ühtlasem!”

Juuse rääkis, et turvaliselt liikuda ja ühiskonnaelus osaleda tahavad ju kõik – nii lapsevankriga vanemad kui ka erivajadusega inimesed. “Mulle endale lund lükata meeldib, maakodus on see lausa paraja trenni eest. Pealegi pole meil sel sajandil olnud lund just ülemäära palju, nii et lumesadu teeb pigem rõõmu,” tõdes ta. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tallinlane
7. veebr. 2021 10:06
Tallinnas tuleks siis võtta tööle 1600 töölist ja hankida ka tehnikat. Maksma läheks see 15 milj. eurot.