"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EXPO elektroonilises lasteraamatus ilmus Eesti muinasjutt (0)
02. veebruar 2021
Postimees/Scanpix

EXPO elektroonilises lasteraamatus ilmus Jakob Kõrvi muinasjutt "Kaluri kimbatus", lugu illustreerivad Edgar Valteri pildid.

EXPO Dubai Eesti Esinduse ja Eesti Lastekirjanduse Keskuse koostöös ilmus maailma riikide digitaalses lasteraamatus “Lastelugusid üle ilma” Jakob Kõrvi muinasjutt “Kaluri kimbatus” raamatust “Veealused”, edastas EXPO Dubai Eesti esindus Lugu illustreerivad Edgar Valteri joonistused. Raamat on elektrooniliselt tasuta alla laetav kogu maailmas. 

“EXPO ei ole mitte ainult äri ja diplomaatia, selle korraldajad on mõelnud ka pehmetele väärtustele, mida maailmaga jagada. Eriti hea meel on mul Edgar Valteri illustratsioonide üle selles loos. Need on nüüd seal kus on nende õige koht – kogu maailma lastele nähtavad,“ ütles 

EXPO Dubai Eesti esinduse juht Andres Kask.

Viieosalise raamatusarja teises väljaandes ilmus 43 rahva lühilugu või muinasjuttu, nende hulgas ka Eesti oma, raamatusari on mõeldud lastele viiest kuni 12-eluaastani. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.