"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital tähistati Tartu rahu aastapäeva lillede panekuga (0)
02. veebruar 2021

"Tartu rahu ei tulnud kergelt ei diplomaatias ega sõjas, aga see näitas eestlaste visadust ja ühtsust," ütles Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat.

Tartu rahulepingu sõlmimise 101. aastapäeva tähistati Pirital traditsiooniliselt lillekimpude panemisega Eesti riigimeeste Jaan Poska, Konstantin Pätsi ja Lennart Meri hauale. 

“Kui tavaliselt oleme Pirital meenutanud Tartu rahu aastapäeva veteranide, kaitseliidu, kodutütarde ja noorkotkaste ühise pärgade panemise ja koosviibimisega, siis täna piirdusime koroonaviiruse tõttu Piritale maetud Eesti riigi suurmeeste haudadele lillede viimisega,” sõnas Liinat, kes pani linnaosavalitsuse poolt tänukimbud rahuläbirääkimiste Eesti delegatsiooni juhi Jaan Poska, president Konstantin Pätsi ja president Lennart Meri hauale. 

“Tartu rahu ei tulnud kergelt ei diplomaatias ega sõjas, aga see näitas eestlaste visadust ja ühtsust. Soovin, et seda päeva alati väärikalt mäletataks ning et see päev annaks meile kõigile võimaluse tunda end uhkena. Hoiame Eestit,” sõnas linnaosavanem.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.