"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aasta esimesel kuul sattus kainestusmajja 516 inimest (0)
03. veebruar 2021
Albert Truuväärt/ Pilt on illustreeriv

Teistest riikides viibis kainenemas 13 inimest, neist viis Lätist, kolm Valgevenest, kaks Leedust, kaks Ukrainast ja üks Brasiiliast. Soomlasi seekord kainestusmajja ei sattunud.

Jaanuaris viidi Tallinnas kainestusmajja kainenema 516 inimest, kellest 75 olid naised, vahendas BNS. 

Teistest riikides viibis kainenemas 13 inimest, neist viis Lätist, kolm Valgevenest, kaks Leedust, kaks Ukrainast ja üks Brasiiliast. Soomlasi seekord kainestusmajja ei sattunud ning suure tõenäosusega oli see tingitud Eesti ja Soome vahel piirinõude kehtestamisest. 

Detsembris viis politsei Tallinnas kainenema 571 kodanikku, neist naisi 65. Teistest riikidest viibis kainenemas 24 inimest, neist kümme Ukrainast, kolm Aserbaidžaanist, neli Lätist, kaks Leedust, üks Indiast, üks Suurbritanniast, üks Egiptusest, üks Armeeniast, ja üks Usbekistanist.

Vaatamata kehtivatele piirangutele ja koroonaviiruse levikule ei ole alkoholi tarbimine vähenenud ning mullu tuli politseil Tallinnas kainestusmajja kainenema viia rekordilised 6790 inimest. 

Tallinna kainestusmajas on kainenejaid olnud igal aastal viie-kuue tuhande vahel. Kogu aasta jooksul viibis kainenemisel 6790 isikut, neist naisi 840 ja teistest riikidest 208 isikut. Tunamullu sattus Tallinna kainestusmajja 6371 inimest. 2019. aastal kasvas kainestusmajas viibinute arv 6,4 protsenti. 2018. aastal sattus kainestusmajja 5962 ja 2017. aastal 5420 inimest.

2018. aastal paigaldati kainestusmaja kõigisse kahekümnesse kambrisse ka kaamerad, et tagada efektiivsemalt kainestusmajja toodud joobes isikute turvalisust ja jälgida nende tervislikku seisundit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.