"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäe linnaosa vanem alustab live vastuvõttudega (0)
03. veebruar 2021

"Suur osa meie elust on kolinud internetti ning oleme pidanud õppima suhtlema, probleeme lahendama ja üksteisele toeks olema üksteisest eemal olles," märkis Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats. 

Mustamäe Linnaosa Valitsus teeb kõik selleks, et ka ilma otsekontaktita oleks inimestel võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega linnaosa valitsuseni ja selleks alustab linnaosa vanem Lauri Laats  4. veebruaril Mustamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel live vastuvõtuga. 

“Seoses koroonaviiruse ja sellega kaasnevate piirangutega oleme olnud sunnitud piirama otsekontakte ja kohalike omavalitsuse asutustes ka kodanike vastuvõttu. Suur osa meie elust on kolinud internetti ning oleme pidanud õppima suhtlema, probleeme lahendama ja üksteisele toeks olema üksteisest eemal olles. Sellepärast oleme leidnud nüüd lisavõimaluse mustamäelastega suhelda,” selgitas Laats. 

Mustamäelased saavad oma küsimused esitada linnaosavanemale kolmel viisil:

1. Kirjutades need FB kommentaaridesse.

2. Kirjutades need otse-eetri video kommentaaridesse.

3. Saates küsimused Messengeri vahendusel. 

“Ma vastan küsimustele neljapäeval, 4. veebruaril kell 16.00-17.00. Luban, et huvi olemasolul jätkame selliste live sessioonide korraldamist ka tulevikus ja ma luban, et ükski küsimus ei jää vastuseta,” lisas Laats.

Kohtumiseni neljapäeval, 4. veebruaril kell 16.00-17.00 Mustamäe Linnaosa Valitsuse Facebookis!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.