"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Tuvi park saab kaheksa jääskulptuuri (0)
03. veebruar 2021

„Tuvi parki paigaldatakse kaheksa suuremat ja väiksemat jääskulptuuri, mis kujutavad nii metsa- kui mereasukaid. Kui tavaliselt on jääkunst silmadega nautimiseks, siis need kujud lubavad end mitmekesisemalt avastada ning lastel ka neile istuda ja ronida," rääkis Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Eeloleva laupäeva, 6. veebruari õhtul alates kella 17-st muutub Tallinna kesklinna Tuvi park (Suur-Ameerika 14a) esmakordselt jääskulptuuride pargiks „Jääaeg“.

“Mõni skulptuur peidab endas isegi ootamatut üllatust. Lisaks ootab näituse avamise õhtul külastajaid ka unikaalne tulesõu mitmesuguste püroefektidega,“ ütles Haukanõmm.

Jääst skulptuuride autor on maailma üks selle ala tuntumatest Karlis Ile, kes on võitnud mitmeid jää- ja lumeskulptuuride võistlusi üle maailma (Hiinas, Kanadas, USA-s jmt riigis). Tulesõul saab näha Kelfiriuse tuleartiste.

Tuvi parki jäävad jääskulptuurid nii kauaks, kui ilmad seda lubavad, aga loodetavasti vähemalt kaheks nädalaks.

„Et skulptuurid on paigaldatud pargis hajutatult, saab neid vaadata omavahel distantsi hoides, aga laupäevaõhtusele avaüritusele tulijatel soovitame kanda maski. Haigustunnuste korral palume koju jääda ja terveneda,“ rõhutas linnaosa vanem.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.