"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaitseväe akadeemia läbis institutsionaalse akrediteerimise (0)
04. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Kõrg- ja kutsehariduse kvaliteediagentuuri hindamisnõukogu akrediteeris kaitseväe akadeemia rakenduskõrghariduse õppekavad kõrvaltingimusteta seitsmeks aastaks.

Hindamisnõukogu pidas  otsuses eraldi tunnustust väärivaks akadeemia laia haaret ühiskonna teenimises, sealhulgas akadeemia panust meditsiinilise väljaõppe valdkonnas, edastas kaitseväe peastaap.

“Läbitud protsessi tulemused peegeldavad akadeemia õppe- ja teadustegevuse kõrget ja pidevalt arenevat taset,” ütles kaitseväe akadeemia ülem brigaadikindral Enno Mõts, kelle sõnul oli hindamisprotsess hea võimalus analüüsida akadeemia tegevusi ning saada tagasisidet kogenud ekspertidelt.

Hindamiskomisjon tõi oma otsuse selgitavas osas positiivsena välja akadeemia sisseelamisprogrammi tegevteenistujatest õppejõududele ning õppetöösse kaasatatud kaitseväe praktikute silmapaistvat taset.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.