"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kodumaine ettevõte pakub võimalust lumekoristusega lisaraha teenida (0)
04. veebruar 2021
Elmo Rent

Kodumaine sõidujagamisettevõte ELMO Rent loodab viimastel päevadel Eestisse jõudnud lumeuputusega toime tulemisel hoolivate kogukonnaliikmete abile.

Igale inimesele, kes märkab ELMO Rendi jagamispunktis või tänava nurgal lumist autot ja võtab vaevaks selle puhtaks teha, pakub ettevõte vastu 5 eurot pangakontole või 10 eurot sõidukrediiti. 

Prognooside kohaselt jätkub talvist võlumaad üle Eesti veel mõneks ajaks, mis paneb kõigil talispordientusiastidel kindlasti silma särama. Kogukondlik sõidujagamiseettevõte ELMO Rent on lootusrikas, et lisaks spordinautlejatele leidub viimaste aastate ühel kaunimal talvel ka neid, kes lumelükkamisest puudust on tundnud ning sooviksid ettevõttele väikese lisaraha eest appi tulla. 

“Koostöömajandus loob uusi võimalusi ja olulisi eeliseid nii kogukondade kui ettevõtete jaoks, samas toob see kaasa vastutuse laienemise. Oleme kokku kutsunud kogukonna, kus koostöö on au sees – loodetavasti leidub ka lumistes oludes rohkelt inimesi, kes tunnevad soovi abistada ja selle eest väikest lisaraha teenida,” sõnas ettevõtte juht Julia Nekrassova ja lisas, et raha on võimalik teenida iga puhastatud auto eest. Selleks:

a) märka lumist ELMO Rendi autot mõnes ettevõtte jagamispunktis Tallinnas või Tartus

b) anna puhastamissoovist märku klienditoele numbril 5272626 

c) registreeri enda andmed kodulehel https://info.elmorent.ee/, et saaksime tasu väljamaksta

d) ole hoolas lumekoristaja

Täpsema info ja rendipunktide asukohad leiad kodulehelt https://rent.elmorent.ee/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.