"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Perearstid: rünnakud ja vägivald arstide vastu mõjutab kogu ühiskonda (0)
04. veebruar 2021
Albert Truuväärt

"See hävitab ühiskonna tervist, tekitades pöördumatuid tagajärgi meile kõigile. Rünnates üksikisikut, rünnatakse tegelikult kõiki - meie kõigi turvatunnet ja arusaama inimkesksest ühiskonnast," ütles perearstide seltsi juht Le Vallikivi.

Eesti Perearstide Selts (EPS) mõistab hukka viimastel nädalatel toimunud rünnakud tervisekriisi eesliinil seisvate inimeste vastu, märkides, et sellised rünnakud mõjutavad kogu ühiskonda, vahendas BNS. 

“Vägivald on nõrkuse ja rumaluse otsene väljund,” ütles Vallikivi. “See hävitab ühiskonna tervist, tekitades pöördumatuid tagajärgi meile kõigile. Rünnates üksikisikut, rünnatakse tegelikult kõiki – meie kõigi turvatunnet ja arusaama inimkesksest ühiskonnast.”

Perearstide Selts tunnustab ja teeb kummarduse kõigi kolleegide ja teiste elualade inimeste ees, kes selles peagi aasta kestnud tervisekriisis on pühendunult töötanud selle nimel, et inimohvreid oleks võimalikult vähe. Irja Lutsar ja Peep Talving on vaid kaks nime sellest väga suurest osast ühiskonnas, kuid neid rünnates haavati kõiki.

“Ma loodan südamest, et eesti rahval jätkub ühtekuuluvustunnet, tarkust ja jõudu tulla sellest kriisist välja tugevamana, väärtustades inimesi ja tegusid, mis teevad meie ühiskonna paremaks. Kutsume üles kõiki selle nimel pingutama,” ütles Le Vallikivi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.