"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinna Noortekeskus sai aasta noortekeskuse nimetuse (0)
04. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Haridus- ja teadusministeerium (HTM) tunnustas Põhja-Tallinna Noortekeskust Aasta noortekeskuse 2020 tiitliga.

Põhja-Tallinna linnaosavanema Peeter Järvelaiu sõnul suutis linnaosa noortekeskus kiiresti kohaneda uute oludega, mis eeldas tööd noortega distantsilt. “Mul on hea meel, et noortekeskus on kasvatanud endale üksmeelse meeskonna, kes sai keerulisel ajal suurepäraselt oma tööga hakkama,” ütles Järvelaid.

Põhja-Tallinna Noortekeskus paistis silma e- noorsootöö edendajana, eriti e- spordi tegevuste kaasamisega noorsootöösse. Samuti oli noortekeskus eeskujuks välitegevuste võimaluste laiendamise ning Tallinna noortekeskuste vahelise koostöö arendamisega.

Noortekeskuse juhataja Maris Pošlini sõnul peitub keskuse heade tulemuste taga meeskonnatöö. “Olen veendunud, et edu tõi meile ka avatus ja pühendumine koostööle teiste noortekeskustega,” ütles ta.

Põhja- Tallinna Noortekeskus on loodud 2007. aastal ning panustab tänaseni noorsootöösse kaasates oma tegevustesse igal aastal üle 10 000 osaleja. Keskuses töötab viis noorsootöötajat ja juhataja.

Noortevaldkonna tunnustussündmusel Noorte Heaks Tänu 2020 anti välja auhindu 11 kategoorias ning Aasta noortekeskuse kategoorias pälvis auhinna ka Sauga Avatud Noortekeskus. Sündmust korraldasid HTM ja Haridus- ja Noorteamet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.