"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
President Kersti Kaljulaid on neljapäeval Jõgevamaal (0)
04. veebruar 2021
Albert Truuväärt

President Kersti Kaljulaid on neljapäeval maakonnavisiidil Tartumaal ja Jõgevamaal. 

Neljapäeva hommikul osaleb riigipea Agrenska Fondi uue Tammistu peremaja nurgakivi asetamisel Tartumaal. Plaanis on ka mööbli- ja meditsiiniliste maskide tootja Softcom OÜ, liimpuidust akna-ja ukselengide komponente tootva Puit-Profiil AS-i ja Pajusi ABF külastus. Päeva mahub veel ka Põltsamaa muuseumi ja Katre Arula meistrikoja külastamine.

Kolmapäeval väisas riiipea Pajustit, kus kohtus Vinni vallajuhtidega. Ta külastas ka Väike-Maarjas asuvat sisekaitseakadeemia päästekolledžit ning sellele järgnenud kokkusaamisel Väike-Maarja vallajuhtidega arutati kohaliku elu küsimusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.