"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Regionaalhaigla portaalist saab infot traumaravi võimalustest (0)
04. veebruar 2021
Ilja Matusihis

Regionaalhaigla traumakeskuse portaalist aadressil www.traumakeskus.ee leiab tõenduspõhist infot tänapäevastest traumaravi võimalustest ja meetoditest, taastumisest ja traumade ennetamisest, samuti avaldatakse portaalis regulaarselt uudiseid, traumateemalisi taskuhäälinguid ja intervjuusid ning patsientide paranemise lugusid.

“Mul on hea meel, et oleme loonud uue interaktiivse veebikeskkonna, mis võimaldab meil suhelda kogukonnaga, edastada vajalikku traumaalast infot ning sellega olla toeks traumaravi patsientidele ja nende lähedastele. Tänan kõiki kolleege, kes on andnud panuse traumaportaali arendusse,” ütles regionaalhaigla juhatuse liige ülemarst prof Peep Talving.

Traumaportaal on mõeldud nii traumapatsientidele, nende lähedastele kui ka kõikidele teistele, kes otsivad ja soovivad saada usaldusväärset infot nii raske trauma kui ka sporditraumade, põletuste ning teiste vigastuste korral õige tegutsemise kohta.

Traumakeskus.ee leiab ka statistikat, näiteks millised on viimaste aastate kõige sagedasemad traumad, kus on vajatud Regionaalhaigla traumameeskonna abi või millisel nädalapäeval juhtub kõige enam õnnetusi.

Traumaportaalis kirjeldavad oma paranemise lugu ka patsiendid, Telliskivi tulistamises raskeid vigastusi saanud taksojuht Sergei räägib oma paranemise loo, sõna saavad ka tema päästmises osalenud arstid, sporditraumast taastunud Robert kirjeldab oma taastumisprotsessi.

Regionaalhaigla traumakeskus on Eesti suurim traumakeskus, mis tagab kõrgeima taseme ravi vigastatutele kogu Põhja- ja Lääne-Eestis, ligi 800 000 elanikuga piirkonnas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.