"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Telia koondamised Eestit ei puuduta (0)
04. veebruar 2021
Pixabay

Skandinaavias ja Baltimaades tegutsev telekommunikatsioonifirma Telia kavatseb töökohti vähendada, ent Eestit koondamised ei puuduta.

“Eestis Telial suuremaid koondamise plaane pole ning jätkame oma tööd tavapärases rütmis,” ütles Telia Eesti personalijuht Ingrid Viinapuu BNS-ile.

Telia tegevdirektor Allison Kirkby ütles eelmisel nädalal Telia strateegiat tutvustades, et grupil on kavas koondada sel aastal umbes 1000 töökohta ja kärpida 2025. aastaks kulusid 500 miljoni euro võrra.

Viinapuu sõnul on käimas ka arutelud selle üle, kas Eestisse võiks tekkida mõne valdkonna kompetentsikeskus, mis teenindaks kogu Telia kontserni tegevust. “Sellel oleks kindlasti ka laiem rahvusvaheline mõõde nii uute ametite kui erinevate spetsialistide vaates,” märkis personalijuht.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.