"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines jagati ühistutele libedusetõrjeks tasuta üle nelja tonni graniitsõelmeid (0)
05. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Kristiine linnaosa valitsus jätkab tasuta graniitsõelmete jagamist korteriühistutele ja eramajade omanikele, et tagada kõnniteedel parem libedusetõrje tase ja ohutum liikumine.

Esimese kuuga jagati ühistutele välja üle nelja tonni graniitsõelmeid ja tasuta jagamine jätkub terve veebruari kuu jooksul.

“Graniitsõelmed saab kätte kuni 26. veebruarini Kristiine linnaosavalitsuse koostööpartneri territooriumilt. Selle aastane talv on esitanud tõsiseid väljakutseid nii korteriühistutele kui ka linna lepingupartneritele,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Linnaosavalitsuse koostööpartner jagas jaanuaris kokku üle nelja tonni kildu Kristiine korteriühistutele ja eramajade omanikele. Graniitsõelmeid saab kätte AS Mustamäe Haljastus territooriumilt Kadaka tee 78 tööpäevadel kella 9.00 – 15.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.