"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PEETER: Sõiduteed on puhtad (0)
05. veebruar 2021
Dmitri Povilaitis

"Meie trepikojas on alati paar-kolm labidat, mida kõik saavad kasutada. Oli näha, et meie "väike ring" Haaberstis oli ilusti koristatud enne viimast lumesadu," rääkis Peeter, et linn saab lume koristamisega suurepäraselt hakkama. 

“Minu jaoks on lumekoristus justkui trenn. Olen harjunud ka maal ise lund koristama oma hoovis, kuid samuti linnas mulle meeldib aeg ajalt labidaga värkses õhus toimetada,” rääkis Peeter.

“Meie trepikojas on alati paar-kolm labidat, mida kõik saavad kasutada. Oli näha, et meie “väike ring” Haaberstis oli ilusti koristatud enne viimast lumesadu,” lisas ta.

Ta rääkis, et linnaosa valitsus informeeris sellest Facebooki kaudu ja palus oma autod eemaldada koristuse ajaks. “Arusaadav, et kui lund sajab mitu päeva järjest, siis on sellega raske võidelda, aga on näha, et tehnika töötab ja sõiduteed on puhtad. Majade ümbruse puhtuse pärast peavad aga omanikud rohkem muretsema,” selgitas Peeter. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.