"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TIIT: Hoolimata suurest lumesajust on teed puhtaks koristatud (0)
05. veebruar 2021
Dmitri Povilaitis

"Vanalinn on alati puhtaks koristatud, isegi praegu, kui sajab lund juba mitmendat päeva, on näha, et tehnika töötab vanalinna tänavatel ja lund viiakse ära," on Tiit rahul Tallinna linna poolt tehtavate lumekoristusega. 

Tiit tuli Lõuna-Eestist Tallinnasse peamiselt töö pärast, mida on siin tunduvalt rohkem. “Töötan ehitusobjektil ja olen rahul. Talviti on pisut külm, aga meil on hästi soojad riided ja me käime tihti soojas toas, kus saab teed ja kohvi juua.”

Tiidule tundub elu Tallinnas mugavam kui mujal Eestis. “Mina näiteks eriti oma autot ei kasuta, sest siin on nii hea ja tasuta ühistranspordi süsteem. Vanalinn on alati puhtaks koristatud. Isegi praegu, kui sajab lund juba mitmendat päeva, on näha, et tehnika töötab vanalinna tänavatel ja lund viiakse ära.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.