"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO: Kristiine tänavatel ja hoovides toimub aktiivne lumekoristamine (0)
05. veebruar 2021

"Otsustasime täiendavate jõududega korraldada lume teisaldamist kitsastelt kõrvaltänavatelt ja suurte kortermajade parkimisaladelt, kus lumi juba raskendas liikumist," selgitas Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa valitsus jätkas sel nädalal aktiivselt lume teisaldamise töödega kitsastelt kõrvaltänavatelt ja suurte kortermajade hoovidest. 

Riibe sõnul kaasati sel nädalal linnaosa lumekoristamise töödesse lisaks lepingupartneri masinatele ka täiendavalt teised traktorid ja sahad, et suures lumesajus kiiresti olukorda parandada. “Otsustasime täiendavate jõududega korraldada lume teisaldamist kitsastelt kõrvaltänavatelt ja suurte kortermajade parkimisaladelt, kus lumi juba raskendas liikumist. Tänan Kristiine korteriühistuid, kes aitasid teavitada kohalikke elanikke,” selgitas Riibe.  

“Palume kodanikke, kes talvel oma sõidukit ei kasuta, viia need praeguses lumerohkes olukorras tänavalt ära, kas siis hoovi või parklasse, et masinad saaksid paremini oma tööd teha,” lisas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.