"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kuues liiklusõnnetuses sai viga kuus inimest (0)
06. veebruar 2021
Ilja Matusihis

Teedel ja tänavatel juhtus reedel kuus tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles sai viga kuus inimest, nende seas kaks koolilast.

Esimene õnnetus juhtus kella 6.42 ajal Harjumaal Saue vallas Tallinna–Pärnu maantee 44. kilomeetril, kus 47-aastase mees läks BMW X5-ga möödasõidule Dacia Dusterist, mida juhtis 56-aastane naine. Möödasõidu ajal puutusid autod külgepidi kokku, mille tagajärjel paiskus Dacia teelt välja. Kiirabi viis Dacia juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 7.50 ajal Tallinna külje all Laagris Veskitammi ja Redise tänava ristmikul, kus 45-aastane mees sõitis Volvo V70-ga vöötrajal otsa 11-aastasele tüdrukule. Kiirabi viis tüdruku Tallinna lastehaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 11.39 ajal Tallinnas Valdeku tänaval Maxima poe juures, kus 23-aastane mees sõitis Citroën Berlingoga vastu laternaposti. Kiirabi viis mehe Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 15.35 ajal Põlvas Ringtee ja Vabriku tänava ristmikul, kus 9-aastane poiss jooksis lumevalli tagant ette Mazda 6-le, mida juhtis 52-aastane mees. Kiirabi viis poisi Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Viies õnnetus juhtus kella 17.22 ajal Harjumaal Saku vallas Saku–Tõdva maantee 4. kilomeetril, kus 72-aastane mees sõitis Volkswagen Golfiga tagant otsa ees liikunud Hyundai Konale, mida juhtis 56-aastane naine. Hyundai paiskus saadud löögist otsa vastassuunast lähenenud Audi A6-le, mille roolis oli 38-aastane naine. Kiirabi viis Hyundais kaasreisijana viibinud 56-aastase mehe Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kuues õnnetus juhtus kella 23.11 ajal Harjumaal Jõelähtme vallas Maardu–Raasiku tee 7. kilomeetril, kus 39-aastane mees sõitis Mercedes-Benz B200-ga järsust vasakkurvist teelt välja kraavi. Kiirabi viis juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.