"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mupo: kas talvel peaks sõitma tõuksiga? (0)
06. veebruar 2021
Mupo

Eile tuli mupo välijuhile teade, et puhastusalale pargitud elektritõukerattad  segavad lumekoristust. "Kas tõesti on vaja asjatult ohtu seda oma ja teiste elu ja tervis ajal, mil ilmaolud seda ei soosi? Lumealune libedus muudab tõuksiga sõitmise ohtlikuks ja seades ohtu, nii juhi kui jalakäijate elu ja tervise,"" kommenteeris mupo juhataja Aivar Toompere. 

„Kutsume mõtlema – kas praegu on sobiv aeg ringi sõita tõuksiga? Ehk oleks mõttekas tõukside kasutamine hetkel pausile panna ja oodata sobivamat sõiduilma? Loogilisem ja arukam oleks talvisel ajal välja otsida suusad ja jätta tõuksid kevadet ootama“.

Esimese lumelainega teavitas mupo Bolti lumekoristust segavatest tõukeratastest, millele firma reageeris koheselt, lubades tõuksid teedele tagasi alles sobivate ilmastikuolude tekkimisel. Praegused, pildil olevad sõiduriistad kuuluvad firmale Tuule. Loodame, et sahamehed neid lumelükkamise käigus ikka märkavad ja kuhugi lumehange kokku ei lükka.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.