"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeva öösel tuleb paiguti 25 kraadi külma (0)
06. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Pühapäeval laieneb Skandinaaviast kõrgrõhkkonna serv vööndina üle Eesti, tuues kaasa öösel paiguti kuni 25 miinuskraadini langevad õhutemperatuurid.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 13-19 kraadi. Pikemate selgimiste korral langeb termomeetrinäit 25 miinuskraadi lähedale, rannikul tuleb kohati 10 kraadi külma.

Peipsi järvel puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 3-7 m/s. Ilm on olulise sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 15-20 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib kerget lund sadada. Sisemaal puhub valdavalt loode- ja läänetuul 1-6, rannikualadel põhjakaaretuul 3-8 m/s. Külma on 8-13, rannikul kohati 6 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 3-7 m/s. Ilm on olulise sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 9-12 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.