"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Anett Kontaveit pääses Austraalias finaali, mis jääb pidamata (0)
07. veebruar 2021
EPA/SCANPIX

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 23.) alistas Melbourne'is WTA 500 kategooria turniiri Grampians Trophy poolfinaalis pühapäeval 2:6, 6:3, 11:9 kreeklanna Maria Sakkari (WTA 22.).

Finaali sel turniiril ei mängita, kuna üks mängupäev jäi hotellitöötaja positiivse koroonaproovi tõttu ära ja Austraalia lahtised algavad juba esmaspäeval. Seega teenis Kontaveit finalisti edetabelipunktid ja auhinnaraha.

Ka Kaia Kanepi (WTA 94.) jõudis Melbourne’is toimuva WTA 500 kategooria turniiri Gippsland Trophy finaali, alistades laupäeval poolfinaalis Venemaa esinumbri Jekaterina Aleksandrova (WTA 33.) 6:3, 7:6 (6).

Viimati jõudis 35-aastane Kanepi WTA turniiril nii kaugele 2013. aastal Brüsselis, kus ta lõpuks ka võitis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.