"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PAUKSON: koolilapsed võiksid aidata rookida (1)
07. veebruar 2021
Scanpix

"Lume koristamine on lõbus ja tore töö. Imestan, et inimesed ise kasvõi spordi mõttes ei ole nõus lumelabidat kätte võtma - ilmad on ju nii ilusad," ütles astroloog Edda Paukson. 

“Meil on praegu talv ja minu arvates ei ole selles midagi imestada, et on külm ja lund sajab – sellised peaksidki meie talved olema. See kõik on loodusele hea: taimedele, putukatele ja maale,” sõnas astroloog.
 
Vanematel inimestel, kellel on raske liikuda, peavad sellega ise arvestama, ütles Paukson. Lume koristamine on tema sõnul lõbus ja tore töö ning inimesed võiksid kasvõi lusti või spordi mõttes labida kätte võtta. “Kristiines on tänavalükkamine väga tihe, selge on aga ka see, et vallid jäävad. Nendega peavad majaomanikud kuidagi hakkama saama,” rääkis Kristiines elav Paukson. 
 
Astroloog jääb positiivseks, kuigi tunnistab, et on pidanud ka ise omal ajal lapsevankriga lumme kinni jääma. “Meil on koolilapsed, 12-13-aastastele oleks see spordi eest niivõrd hea tegevus. Talv on meeletult tore ja ilus!” lisas ta.
 
 
 
 
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nüanss
7. veebr. 2021 13:43
Laste tööle rakendamisel on omad eeskirjad ja nõuded. Ja tehtud töö eest tuleb ka miinimumtasu maksta.