"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAIKSOO: mul on väljakujunenud trajektoor (0)
07. veebruar 2021
PM/SCANPIX BALTICS

"Tänavate olukord on nii ja naa, juba tean, kust saan lapsevankriga läbi ja kust ei saa. Kohati on väga hästi puhastatud teed ja kohati on täiesti läbimatud," rääkis Kalamajas elav laulja Nele-Liis Vaiksoo. 

“Mul on oma väljakujunenud trajektoor, mille kohta tean, et saan kindlasti vankriga läbi,” sõnas laulja, kelle sõnul on Kalamajas peateed puhtamaks aetud, kuid väiksemad teed on üsna läbimatud. “Seal on sageli maas paks üleskaevatud lumi. Mõtleb aeg-ajalt, et kes kelguga läheb, nende jaoks on see kindlasti väga tore, aga vakriga on väga raske sealt läbi pääseda,” lisas ta. 
 
Laulja toob näitena Soo tänava, mille jalakäijate osa on kindlasti puhtaks tehtud. “Kui lähen lapsega jalutama, siis võtan selle aja ja jalutan lapsega, ei kiirusta kuhugi. Vahel aga kui on mõni sõber või sõbranna kaasas, siis on ette tulnud, et peame kahekesi vankrit vedima, et läbi lume saada,” sõnas Vaiksoo, kuid lisas, et on sitke naine ja kergelt alla ei anna. “Mulle meeldib, et lumi on maas, sellest on palju rõõmu ja ilu,” lisas ta. 
 
 
 
 
 
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.