"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VESKI: meil käib sahk iga päev (0)
07. veebruar 2021
Albert Truuväärt

"Kuna mina õnneks ei ela kusagil kitsal tänaval, kus sahk lükkab kogu lume kõnniteele, kust inimesed selle tagasi lükkavad, siis mina olen väga rahul," rääkis Haaberstis elav laulja Anne Veski. 

“Meil käib lumesahk iga päev ja mina olen sellega väga rahul. Ta on meil väga viisakas! Ta üritab mitte meile kõnniteele lükata – selle osa, mida majaomanikud koristama peavad, koristavad kõik ise ära,” sõnas Veski. 

Veski sõnul ei saa ta öelda, et Haaberstis asjad lumega kehvasti oleksid. “Kindlasti on raskem neil tänavatel, kus on väga kitsas ning sahk lükkab kume kõnniteele, aga mina olen küll rahul,” lisas ta. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.