"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO JA GALERII! Tallinna Tuvi park muutus jääskulptuuride pargiks (0)
07. veebruar 2021
Ilja Matusihis

"Tuvi parki paigaldatakse kaheksa suuremat ja väiksemat jääskulptuuri, mis kujutavad nii metsa- kui mereasukaid. Kui tavaliselt on jääkunst silmadega nautimiseks, siis need kujud lubavad end mitmekesisemalt avastada ning lastel ka neile istuda ja ronida," rääkis Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Laupäeva õhtul alates kella 17-st muutus Tallinna kesklinna Tuvi park Suur-Ameerika tänaval esmakordselt jääskulptuuride pargiks “Jääaeg”.

Vaata galeriid (98)

“Mõni skulptuur peidab endas isegi ootamatut üllatust. Lisaks ootab näituse avamise õhtul külastajaid ka unikaalne tulesõu mitmesuguste püroefektidega,” lisas Haukanõmm.

Jääst skulptuuride autor on maailma üks selle ala tuntumatest Karlis Ile, kes on võitnud mitmeid jää- ja lumeskulptuuride võistlusi üle maailma, nii Hiinas, Kanadas, USA-s ku ka mujal. Tuleetendusel saab näha Kelfiriuse tuleartiste.

Tuvi parki jäävad jääskulptuurid nii kauaks, kui ilmad seda lubavad, aga loodetavasti vähemalt kaheks nädalaks.

“Et skulptuurid on paigaldatud pargis hajutatult, saab neid vaadata omavahel distantsi hoides, aga laupäevaõhtusele avaüritusele tulijatel soovitame kanda maski. Haigustunnuste korral palume koju jääda ja terveneda,” rõhutas linnaosa vanem.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.