"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Andre Hanimägi asub tänasest tööle Keskerakonna uue peasekretärina (0)
08. veebruar 2021
Albert Truuväärt

Haabersti linnaosa senine juht Andre Hanimägi asub esmaspäevast tööle Keskerakonna uue peasekretärina, seni seda ametit pidanud Mihhail Korb oli sunnitud korruptsioonikahtluste tõttu taanduma.

Hanimägi esitas möödunud nädalal Tallinna linnavalitsusele avalduse linnaosa vanema ametikohalt lahkumiseks. Haabersti linnaosa asub kohusetäitjana juhtima Oleg Siljanov.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas on öelnud, et eelseisvad valimised ning erakonnas läbi viidud ümberkorraldused vajavad uut lähenemist, et Eesti vanim erakond oleks veelgi tugevam. „Hanimägi tunneb erakonna toimimist ja liikmeid ning on muuhulgas panustanud erakonna edusse viimasel kolmel valimisel. Ta on nii erakonna avalike suhete juhina kui ka linnaosa vanemana tõestanud ennast võimeka juhina, kes oskab leida lahendusi, suhelda nii erakonna liikmete kui ka meediaga ning esitada uusi ideid ja neid ellu viia,“ selgitas Ratas juhatuse valikut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.