"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Elo-Liis Parmas: Tuttavatega suhtleme kohviku asemel paaritunnisel jalutuskäigul (0)
08. veebruar 2021
Postimees/Scanpix

Jazziliidu tegevjuht Elo-Liis Parmas ütles, et igatseb puhkusereiside järele, kuid leiab, et piirangud on vajalikud.

“Kui varem viisid tööülesanded mind sageli teistesse riikidesse, siis alates märtsist asi muutus. Igatsen küll väga ka puhkusereiside järele, leian aga, et piirangud on praeguses ajas vajalikud. Kõik on pidanud olema leidlikud! Sotsiaalne suhtlus on paljuski läinud jalutuskäigu vormi. Kohviku või kodude asemel vestleme tuttavatega paaritunnisel jalutuskäigul, mida enne piirangute aega haruharva juhtus. Selline muutus on vägagi meeldiv! Muusikud hakkasid eriolukorra ajal kontserte andma rohkem veebiversioonides. Kui alul musitseeriti kodus kasvõi veranda peal, siis nüüd teevad ülekandeid ka klubid. Jazzmuusikuile on selle mugavamaks muutnud Tallinnas tegutsev Philly Joe’s džässiklubi TV, kus on sisse seatud stuudiogi. Muusikuile ongi üks suuremaid ümberharjumusi esineda kaamerate ees tühjale saalile,” ütles Elo-Liis Parmas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.