"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keldrisse lõksu jäänud kakk avastati tänu turvasüsteemile (0)
08. veebruar 2021
Ilja Matusihis

Turvaettevõte G4S sai sissetungiteate Viljandi vallas asuvast talust. Häireteadet kontrollima läinud G4Si turvatöötaja avastas koos majaperemehega, et koduvalve seadmed ajas häiresse kakk, kes maa-alusesse keldrisse lõksu oli jäänud.

Turvatöötaja Hanno Kirschfeldt aitas noore linnu tagasi loodusesse.

Esmaspäeval, 8. veebruaril kella 13 paiku sai turvaettevõtte G4S juhtimiskeskus sissetungi häireteate Viljandi vallas asuvast talust. Olukorda saadeti kontrollima patrulli turvatöötaja Hanno Kirschfeldt.

“Maja ümbrust kontrollides kuulsin majast seest põntsatust,” rääkis turvatöötaja juhtunust. Kohapeale tuli ka talu peremees, kellega koos siseneti majja. 

Valvesüsteem näitas, et häireteated tulevad põrandaalusest keldrist. Seepeale avati põrandaluuk. Keldrist lendas ootamatult välja noor kakk, kes pidas toas asuvat peeglit ekslikult aknaks ja põrkas sellega kokku.

Turvatöötaja Hanno haaras noore linnu ettevaatlikult oma haardesse, viis õue ja lubas tal seejärel vabasse taas loodusesse lennata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.