"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mihkelson ootab riigikogu väliskomisjonilt üksmeelt (0)
08. veebruar 2021
Mats Õun

Riigikogu väliskomisjoni juhiks valitud reformierakondlane Marko Mihkelson ütles, et Eesti välispoliitikale tuleb kasuks, kui väliskomisjon on võimalikult paljudes küsimustes ühel meelel.

“Juba täna otsustasime komisjonis üksmeelselt, et riigikogu peab kujundama oma seisukoha kodanikuvabaduste piiramisest Venemaal ja soovitama edasisi samme Venemaa agressiivse välispoliitika heidutamiseks,” märkis Mihkelson.

Ta lisas, et soovib oma kogemustega pakkuda uuele välisministrile Eva-Maria Liimetsale tuge meie välispoliitika kujundamisel ja laiema poliitilise toetuse loomisel parlamendis. “Kaevikusõda välispoliitikas tooks Eestile üksnes kahju,” lõpetas Mihkelson.

Marko Mihkelson on varem korduvalt riigikogu väliskomisjoni juhtinud, esimest korda aastatel 2003-2005. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.