"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Organist: Raha jääb taskusse kaugemate reiside võimatuse tõttu (0)
08. veebruar 2021
Postimees/Scanpix

Organist Andres Uibo ütles, et kokkuhpoid tuleb selle arvelt, et reisida on saanud vhem.

“See-eest olen rohkem reisinud mööda Eestit. Pole küll rehkendanud, palju see just kokkuhoidu andis, aga raha on igal juhul jäetud Eestisse! Ringi sai siinmail sõidetud palju – mis eelmistel aastatel jäi tegemata, sai nüüd ära tehtud. Käisime Lõuna-Eestis Võrumaal, Kesk-Eestis ja Peipsi ääreski. Ja muidugi Saaremaal! Jõudsime kõikjale. Kui muusikuteed alles alustavatel noortel on praeguses piiranguteajas ehk raskem toime tulla ja aeg tundub lootusetugi, siis nelikümmend aastat aktiivselt laval olnud muusikute jaoks on tegu pigem väikese puhkehetkega. Sundpuhkus! Muusikud ju sooviksid kogu aeg olla laval ja esineda, kuid mina võtan praegust aega nagu sunnitud akudelaadimisena,” rääkis tunnustatud organist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.