"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tiiu Kuurme: Kokkuhoitud raha läheb mul tervise heaks (0)
08. veebruar 2021
Postimees/Scanpix

Kasvatusteadlane Tiiu Kuurme ütles, et kokkuhoid on koroonaviiruse ajal olnud tema jaoks paratamatu.

“Elan Tallinnast 14 km kaugusel ja hoian õppejõuna praegu kaugtööd tehes kokku nii autokütuselt kui ka parkimistasudelt. See raha aga läheb sujuvalt apteeki immuunsüsteemi tugevdate vahendite peale. Riideid minimaalselt ringi liikudes ka juurde osta pole vaja. Mõtlev ja vastutustundlik inimene püüab tarbida seda, mida tal on tõesti vaja ja mida ta ka ära kasutada saab. Paraku on palju mõtlematut tarbimist ja agressiivset reklaami, mis paneb inimesed ostma kokku asju, mida neil vaja ei ole. Tegu on lausa suletud ringiga, sest tarbimise kasvust sõltub nii mõnegi ettevõtte ellujäämine. Pigem muudab kulukaid tarbimisharjumusi looduse tähenduse parem mõistmine. Puhkemetsad muutuvad meile üha olulisemaks!” ütles kasvatusteadlane.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.