"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO JA GALERII! UUS REKORD: Kaja keskuses käis verd loovutamas üle 40 inimese (0)
08. veebruar 2021
Ilja Matusihis

"Tahan tänada kõiki mustamäelasi, kes on doonoripäevadel käinud ja verd andnud. On väga oluline, et koroonaviirus ei vallutaks kogu meie elu ega põhjustaks doonorivere puudujääki. Elu läheb edasi ja doonoriverel on endiselt hindamatu väärtus," sõnas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Esmaspäeval toimus Kaja Kultuurikeskuses selle aasta esimene doonoripäev.

Vaata galeriid (58)

Eelmisel aastal alguse saanud Kaja Kultuurikeskuses doonoripäevade korraldamise traditsioon võtab hoogu ning doonorite arv kasvab iga korraga. Kui märtsis oli külastajaid 17 ja verd sai loovutada 13 inimest, siis maikuus oli soovijaid 28 ja verd said anda 23 inimest. Oktoobris oli aga soovijaid juba 33, verd sai anda 26 inimest. Täna sai püstitatud uus rekord: kohale tuli 56 inimest ja verd sai anda üle 40 inimese.

Doonorite, sh esmakordsete doonorite arvu pidev kasv näitab selgelt, et Kajas läbi viidavad doonoripäevad on olnud õige algatus ning linnaosa jätkab nende korraldamist.

“Tahan tänada kõiki mustamäelasi, kes on doonoripäevadel käinud ja verd andnud. On väga oluline, et koroonaviirus ei vallutaks kogu meie elu ega põhjustaks doonorivere puudujääki. Elu läheb edasi ja doonoriverel on endiselt hindamatu väärtus,” sõnas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.