"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KRISTO: Politsei teeb oma tööd kiiresti ja hästi (1)
11. veebruar 2021
Dmitri Povilaitis

"Oli pisut kurb lugeda meedias viimaste päevade PERH-i arstiga juhtunust, kuid ka siin reageeris politsei kiiresti ja need tegijad on juba tabatud," räägib Kristo, et sellest hoolimata muutub elu Tallinnas aina turvalisemaks. 

Kristo sõnul on viimased 10-15 aastat Tallinnas elada palju rahulikum kui 90-ndatel. “Tallinn on muutunud rahulikumaks ja turvalisemaks linnaks. Vanasti oli näha öösiti kampasid, kui ööelu vanalinnas kestis varahommikuni. Nüüd aga on linn vaiksemaks muutunud,” selgitas Kristo. “Asi isegi ei ole vaid pandeemias, vaid ka selles, et inimesed on ka muutunud.”

Politsei teeb oma tööd hästi ja kiiresti. “Oli pisut kurb lugeda meedias viimaste päevade PERH-i arstiga juhtunust, kuid ka siin reageeris politsei kiiresti ja need tegijad on juba tabatud,” loodab Kristo, et selliseid intsidente juhtub siiski vähe.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lisaja
13. veebr. 2021 13:49
https://www.telegram.ee/eesti/mis-toimub-terviseametis-ullar-lanno-tegi-politseile-alusetu-kuriteokaebuse