"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäe Lepistiku pargist eemaldati suur kogus kahtlast ainet (1)
11. veebruar 2021
Mupo

"Loomulikult pole see aktsepteeritav käitumine! Kutsume kõiki koeraomanikke oma lemmiku järelt koristama, see maandab ka pingeid ühiskonnas ja ei teki sarnaseid protestiaktsioone," sõnas Mupo Mustamäe piirkonna peainspektor Pilvi Mets.

Mupo poole pöördus sotsiaalmeedia kaudu murelik Mustamäe elanik, kes saatis foto Lepistiku peatusesse poetatud roosavärvilise aine kohta, mis välimuselt meenutas  rotimürki. 

Mupo Mustamäe piirkonna peainspektori Pilvi Metsa sõnul reageeris linnaosa olukorrale kiiresti ja reostus  on eemaldatud. “Lepistiku pargis on olukord juba mitu nädalat olnud pinev, sest paljud koeraomanikud arvavad, et talvistes oludes ei ole lemmikute järelt koristamine vajalik. Pigem tõmmatakse koera väljaheitele värsket lund peale. Nüüd, kui uut lund peale pole sadanud, hakkab pilt suhteliselt inetuks muutuma  ja ilmselt on pargis jalutajad selle vastu omalaadse protestiaktsiooni algatanud,” kommenteeris Mets. 
 
“Loomulikult pole see aktsepteeritav käitumine! Kutsume kõiki koeraomanikke oma lemmiku järelt koristama, see maandab ka pingeid ühiskonnas ja ei teki sarnaseid protestiaktsioone. Täname tähelepanelikku Mustamäe elanikku, kes sotsiaalmeedia kaudu oma kahtlusega mupo poole pöördus,” sõnas Mets. 
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lisna
11. veebr. 2021 19:47
Seda punast ainet oli ka Ehitajate tee ühe biojäätmete konteineri peal.